Hitta Hit

Med Tunnelbana: 

Ta blåa linjen och gå av i Västra Skogen, när du kommer upp från tunnelbanan så kommer du ut på ett torg där går du till vänster mot en stor trappa, gå upp för trappan och håll till höger. När du kommit upp för trappan så går du till höger om den lilla gården med en låg stenmur, upp för en stig, framför dig ska du se en "träborg" fortsätt förbi den ner för backen. Till höger ska du se ett dagis fortsätt neråt till du kommer till en liten vägkorsning med en skola och fotbollsplan till höger och en gräskulle till vänster där ska du ta vägen som går ner i skogen och följa den hela vägen tills du kommer till vattnet, då är du framme vid Augustendals stall, bakom stallet ligger ett gult hus där du finner Café och Kontor.

Det går även att åka till Huvudsta, när du kommit upp från tunnelbanan så går du ut till höger efter spärrarna. Sen håller du höger och följer gångvägen under en viadukt, efter viadukten så fortsätter du rakt fram ner för den långa allén. Gå hela vägen ner tills du kommer till Huvudsta Ridskola, fortsätt förbi ridskolan upp för en liten backe med Hufvudsta Gård på din högra sida och en ridbana på din vänstra sida. När du kommit upp för den lilla backen gå över bilvägen snett till vänster mot bilbommen så ser du ett stort gult hus, där inne finns Café och Kontor. Bakom huset hittar du stallet. 

 

Med Buss:

Åk med 113 mot Blackebergs Gård eller Solna Centrum hoppa av vid Krysshammarvägen. Gå ner till Tallbackaskolan och gå så att du har skolan på din högra sida. Du ska ha skolan till höger om dig hela vägen fram till dagiset. Till vänster ska du se en gräsbacke med höghus högst upp. Följ vägen tills du kommer till ett dagis gå då ner för vägen till vänster, följ vägen hela vägen ner tills du kommer till en bilbom då ska du till vänster och då ser du det gula huset framför dig och då är du framme! 

 

Adress:

Huvudsta Allé 171 73 Solna