Dagläger

Under höstlov, sportlov, påsklov samt under utvalda sommarlovsveckor välkomnar Augustendal barn från sju år och uppåt till dagläger. På lägret  tar vi tillsammans hand om gårdens alla djur och gör roliga saker ihop med dem, som att promenera i skogen med får och getter, kela med lamm och killingar, hoppa hinder med kaninerna, borsta hästarna och massor av annat skoj! Inga förkunskaper krävs – bara ett djurintresse!

 

Du hittar anmälanfliken brevid "Dagläger". I anmälan skriver du vilka dagar/veckor ditt barn vill gå samt barnets namn, adress, personnummer(10-siffrigt) samt telefonnummer till målsman. Vi bekräftar barnets plats med ett mail där mer information finns att läsa om lägret samt betalning etc.

 

OBS! Vi tar inte emot föranmälningar, först till kvarn gäller!


Ålder: 7-12 år
Tid: 9.00-16.00
Kostnad: 200 kr./dag och deltagare
Medlemsavgift: 250 kr 235 kr familjemedlem

 

 

Dagläger i Sommar!

 

Anmäl dig nu!

 

(Uppdaterad 20/6) 

 Vi har dagläger:

v.25 mån-tors fåtal platser kvar

v.26 mån-fre FULLBOKAD!

 

v.32:

mån - 1 plats

tis - 1 plats

fre - 1 plats

 

v.33:

fre - 2 platser

 

 

 

VIKTIG INFROMATION ANG. ANMÄLAN:

 

Vi vill informera om att Augustendals sommardagläger är otroligt populärt och vi får in hundratalet anmälningar till dessa. De flesta är exakt kl. 9.00. Vi tar inte emot föranmälningar utan går efter hur mejlen har kommit in.

 

Det går endast att anmäla sig till en av dessa veckor då det ska bli så rättvist som möjligt för alla som anmäler sig samt att det endast är möjligt att anmäla ETT barn i taget, EJ flera barn i samma anmälan. Då risken finns att en vecka kan bli fullbokad på bara ett par mejl.

 

Anmäler du fler än ETT barn kommer vi endast att skriva upp första barnet och resterande hamnar sist i kön. 

 

Vi kan inte garantera att alla får plats men för att ha störst chans till plats så mejla in så fort som möjligt efter att anmälan har öppnat samt skriv upp reservdagar! 

 

OBS! Skriver du inte upp reservdagar och önskad vecka/dag är fullbokad hamnar du sist i kön!